tiistai 18. maaliskuuta 2014

77. päivä

Olen miettinyt aggressiivisuutta. Olisiko yksi aggressiivisuuden merkki herkästi regoiminen asioihin?  En tarkoita tällä väkivaltaa -fyysistä tai psyykkistä, vaan alhaista reaktiokynnystä ylipäätään? Huomaan tietynlaisten epäkohtien kanssa, nousevani nollasta sataan ja jääväni jankkaamaan näitä mielessäni. Ei kaikki ihmiset käyttäydy näin, joten ehkä tässä olisi ainesta mihin tarttua kiinni minässäni.

Mietin viimistä työperäistä jankkaustani, että onko asiasta mitään hyötyä minulle? Ehkä ymmärtäessäni kyseessä olevan käyttäytymiskaava ja sellainen ominaisuus, johon olisi syytä kiinnittää huomiota, sain jonkin verran rauhoitettua kuohuntaani.

Aamulla töihin mennessä huomasin saman levyn jälleen pyörivän. Kävin hiihtämässä 20 kilometrin ylimääräisen lenkin ja hiihtolenkiltä tullessa huomasin asioiden olevan taas paremmissa mittasuhteissa. Ei ihme, että liikunta on auttanut minua. Useimmitenhan se on ollut ainoa keino saada itseni rauhoittumaan. Haluaisin oppia kyllä muitakin keinoja, sillä tämä on varmasti sellainen ominaisuus joka eniten aiheuttaa myrskyä vesilasissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti